Özdemirler İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 1. E-twinning Avrupa Kalite Etiketi ödülü (2020- 2021) 2. Akıl ve Zeka Oyunları Uşak İl Birinciliği ödülü (2021 - 2022)

Saatler: 9:00 - 15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1.TUT ELİMDEN KARDEŞİM PROJESİ 2.MEKTUBUMDA İLİM VAR PROJESİ

Telefon - 0 276 2311073

WEB - https://ozdemirler.meb.k12.tr

Adres - FEVZİ ÇAKMAK MAH. VADİ SK. ÖZDEMİRLER İ.Ö.OKULU / A BLOK NO: 3 MERKEZ / UŞAK

Yerleşim Yeri - MERKEZ

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLAR